Novice - Notranjski muzej
Show menu

Novice

Planina, 11. 9. 2018

Prav posebna čistilna akcija v Planini

V okviru kohezijskega projekta KRAS.RE.VITA, smo očistili zvonik SV. Marjete v Planini, ki ni bil očiščen že vsaj 15 let.
več
Notranjski muzej Postojna, 10. 9. 2018

Likovni tečaj s Tanjo Milharčič

Ustvarjalni tečaj je usmerjen v spodbujanje in predstavljanje različnih tehnik, ki jih likovni svet premore. Razdeljen je po temah, ki se navezujejo na različne tehnike in principe v ustvarjanju. Srečanja so razdeljena na kratek uvod in na ustvarjanje.
več
Notranjski muzej Postojna, 10. 8. 2018

Muzejsko smrčanje

Otroci, vabljeni na muzejsko smrčanje
več
9. 8. 2018

Obiskali so jo tudi cesarji in kralji

Razstava ob 200-letnici odkritja notranjih delov Postojnske jame
več
Postojna, 9. 8. 2018

Sodelovanje na Kulturnem utripu Poletja

Občina Postojna že 10. leto pripravlja poletno kulturno dogajanje v Postojni na prostem. Zadnjih nekaj let se je kreiranju programa aktivno vključil tudi Zavod znanje Postojna, javni zavod - OE Notranjski muzej Postojna, ki je letos skupaj s Kovodom Postojna obogatil otroško dogajanje
več
Titov Trg Postojna, 17. 7. 2018

Pasji Poletni dan

Pasji poletni dan na Titovem trgu v sodelovanju z Športnim kinološkim društvom Postojna, Zavodom Znanje Postojna: kulturni dom in muzej in Občino Postojna
več
Notranjski muzej Postojna, 21. 6. 2018

Kul(turne) počitnice na Zelenem krasu

Vas zanima, kako so nastale jame in ostali kraški pojavi? Kakšne živali živijo na presihajočih jezerih? Ali se lahko v njih potopi podmornica? Vabimo vas na nepozabni teden počitnic na Zelenem krasu, kjer bodo otroci spoznali 5 partnerskih muzejev in parkov v enem tednu.
več
Notranjski muzej Postojna, 21. 6. 2018

Novi pedagoški programi

Notranjski muzej Postojna je zate osnoval »MENI PO VAŠI MERI« kraških pojavov na razstavi Muzej krasa. Na kaj najprej pomisliš, ko slišiš besedo kras? Na jame, pršut, kapnike?
več
Notranjski muzej Postojna, 21. 6. 2018

Ekskurzija za učitelje

Ob koncu šolskega leta vas vabimo, da združite prijetno s koristnim in se nam pridružite na interdisciplinarni ekskurziji. Predstavili vam bomo Muzej krasa v Notranjskem muzeju v Postojni, Park vojaške zgodovine v Pivki in Park Škocjanske jame.
več
Koča Mladika, 8. 6. 2018

Solsticij na Koči Mladiki

Tudi letos bomo praznovali solsticij!
več